Otkupa računara - Procedura

Standardna procedura

Ukoliko želite da prodate vaš polovan ispravan ili neispravan računar, monitor ili komponentu, možete se obratiti nama. Za otkup računara procedura je sledeća:

* Po dolasku kod nas na licu mesta dobijate okvirnu procenu vrednosti vašeg računara, monitora ili komponente u otkupu.
* Ukoliko ste zadovoljni našom ponudom, ostavljate računar na testiranju komponenti koje traje od par minuta do par sati Ovo važi i za monitor.
* Kada detaljno testiramo sve komponente vašeg računara ili monitora, isplaćujemo dogovoreni iznos.
* Ukoliko prilikom testiranja utvrdimo da je neka od ključnih komponenti neispravna ili oštećena i da ta neispravnost mora da utiče na ponuđeni iznos, nudimo korekciju otkupne cene i u tom slučaju klijent može odustati od otkupa bez dodatne naknade.

* Ukoliko na testu potvrdimo iznos ponuđen prilikom prvog dolaska, a klijent ipak u međuvremenu promeni mišljenje, mora da plati cenu dijagnostike laptopa po važećem cenovniku.

OTKUP SE VRŠI SAMO UZ VAŽEĆU LIČNU KARTU ILI PASOŠ!

Otkup Desktop Računara

Najčešća Pitanja

Pod ispravnim računarom se podrazumeva da svaka komponenta i svaki deo koji čini taj računar bude potpuno ispravan.

Zaštita Privatnosti

Garantujemo da ćemo na svakom računaru ili hard disku, nakon završene procedure otkupa, uništiti sve podatke koji se nalaze na njima.

Cene Otkupa

Naša je misija da stvorimo prostor prilagođen korisnicima koji nije vođen pohlepom gde ljudi bez brige mogu reciklirati svoje elektronske uređaje.

Uslovi Otkupa

Pročitajte naše uslove otkupa polovnih računara, monitora i komponenti. Uštedite vreme i sebi i nama i ubrzajte proces otkupa.

Procedura Otkupa

Ukoliko želite da prodate vaš polovan ispravan ili neispravan računar, monitor ili komponentu, možete se obratiti nama. Dobićete najbolju ponudu.

Kontaktirajte Nas

Otkup računara, monitora i komponenti vršimo u Novom Sadu. Možete nas pozvati i dati nam osnovne podatke otkupne robe ili nam doneti lično.