Najčešća pitanja kod otkupa računara

  • Hard disk je veoma osetljiv na udarce i potrese svih vrsta. Prilikom otkupa se može desiti da vaš hard disk ima loše sektore, što ga čini problematičnim, tj. poluispravnim..
  • Ispravnost svog hard diska možete proveriti pomoću besplatnog programa HD Sentinel. Ukucajte u Google pojam “HD Sentinel download” i preuzmite program. Ispravnost vašeg hard diska će biti izražena u procentima. Poluispravnim ili neispravnim smatra svaki hard disk koji ima rezultat ispod 100%.
  • Starost računara ne igra ulogu u proceni otkupnce cene već njegova konfiguracija, platforma i trenutno stanje na tržištu.
  • Pod ispravnim računarom se podrazumeva da svaka komponenta i svaki deo koji čini računar budu potpuno ispravne. Računar koji “sve radi osim samo … ne radi” je neispravan računar!

Otkup Desktop Računara

Najčešća Pitanja

Pod ispravnim računarom se podrazumeva da svaka komponenta i svaki deo koji čini taj računar bude potpuno ispravan.

Zaštita Privatnosti

Garantujemo da ćemo na svakom računaru ili hard disku, nakon završene procedure otkupa, uništiti sve podatke koji se nalaze na njima.

Cene Otkupa

Naša je misija da stvorimo prostor prilagođen korisnicima koji nije vođen pohlepom gde ljudi bez brige mogu reciklirati svoje elektronske uređaje.

Uslovi Otkupa

Pročitajte naše uslove otkupa polovnih računara, monitora i komponenti. Uštedite vreme i sebi i nama i ubrzajte proces otkupa.

Procedura Otkupa

Ukoliko želite da prodate vaš polovan ispravan ili neispravan računar, monitor ili komponentu, možete se obratiti nama. Dobićete najbolju ponudu.

Kontaktirajte Nas

Otkup računara, monitora i komponenti vršimo u Novom Sadu. Možete nas pozvati i dati nam osnovne podatke otkupne robe ili nam doneti lično.